Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Gyakori kérdések Ülésfűtés beszerelés, javítás

Ülésfűtés beszerelés - GYIK

Minden autóba beszerelhető ülésfűtés? Némelyik autóba nem lehet utólag ülésfűtést beszerelni, mert a kárpit le van ragasztva a szivacshoz. Ha ezt felszedjük, a kárpitra ragadt szivacsdarabokat, a fűtőlapok beszerelése után, testünkkel éreznénk. Vásárlás előtt meg kell győződni arról, hogy be lehet-e szerelni a fűtőlapokat. Némely esetben profi kárpitossal dolgozunk együtt a beszerelésnél.

Gyári kapcsolóval is beszerelhető az ülésfűtés? Általában nem. Az utólagos ülésfűtésekhez ülésenként jár 1-1 kapcsoló, melyek a szett árában benne vannak. A gyári kapcsolók más elven, több fokozatban működnek mint az utólagosan szerelteké.

Mennyi idő a beszerelés? Az ülések ki és beszerelése, a kárpitok felszedése illetve visszahelyezése, a fűtőlapok behelyezése, rögzítése, a kapcsolók helyének kiválasztása, befúrása, az elektromos bekötés, és a tesztelés, alapos, figyelmes munkát igényel. Nehéz előre a beszerelés idejét meghatározni, de ez általában ülésenként 2-3 óra.

Mennyi a garancia az ülésfűtésekre? Általában 12 hónap a szettre és a beszerelésre. Mivel a fűtőszálak még a gyáriaknál is sérülékenyek, ezért hajlékony karbonszálas fűtőlapokat ajánlunk. Ezek bírják a gyűrődést, térdelést, amit a saját kezével is kipróbálhat beszerelés előtt.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.