Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Szolgáltatásaink Autóriasztó és kihangosító beszerelés az Ön telephelyén

Autóriasztó és kihangosító beszerelés az Ön telephelyén

Riasztó és telefon kihangosító az Ön telephelyén kiszállássalSzeretne autójába riasztót, mobiltelefon kihangosítót, de nincs ideje elhozni autóját szervizünkbe?
Beszereljünk autójába ezeket a kiegészítőket kiszállással az Ön telephelyén, munkahelyén!

Amíg Ön dolgozik addig munkatársaink beépítik autójába a kiválasztott riasztót, mobiltelefon kihangosítót vagy egyéb kiegészítőt.
Ezzel Ön jelentős időt takaríthat meg!

Mukatársaink szervizautónkban magukkal viszik az előre leegyeztetett, beszerelendő szerkezetet és a beépítéshez szükséges szerszámokat, alkatrészeket. Amíg Ön dolgozik, vagy éppen gyermekére vigyáz otthonában, addig autója is elkészül.

Ezen szerkezetek beépítéséhez nem szükséges műhely-emelő, akna vagy egyéb helyhez (műhelyhez) kötött speciális szerkezet, így a beszerelés elvégezhető egy fedett szín, egy garázs védelmében vagy jó idő esetén egy tiszta betonozott beállón.

Kiszállási díj Budapest területén: 4 000.- Ft. / alkalom +áfa
Budapesten kívül: 60.- Ft. / km +áfa

 

Személyre szabott ajánlatunkat kérje faxon (36-30/ 9843-634)
vagy e-mailen az autójába beépítendő rendszerrel szemben támasztott igényeinek és a beszerelés tervezett helyének leírásával. (autó típusa, felszereltsége, beépítendő kiegészítő és a helyszín leírása, stb.)
 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.