Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Kapcsolat Bemutatkozunk

A PUSKÁS AUTÓVILL KFT. bemutatkozik

Autóextra beszerelő műhely - riasztó, központizár, ablakemelő beszerelésCégünk évek óta foglalkozik megbízható és jó minőségű, legkülönbözőbb gépjárművekre való típus specifikus ablakemelő, központizár, kihangosító, autóriasztó, tolatóradar, tolatókamera, telefontartó és egyéb kényelmi, biztonsági rendszer nagykereskedelmével. 2005 őszén megnyitottuk új beszerelőműhelyünket, ahol a vásárlók közvetlen kiszolgálása is lehetővé vált.

A típusazonos rendszerek annyiban különböznek az univerzálistól, hogy ezeket a gyártó kizárólag az adott autóba ajánlja, mivel a termék kialakítása illeszkedik az autó mechanikai és elektromos rendszeréhez. Ezáltal garantált a megbízhatóság, a hosszabb működési idő, élettartam, valamint a beszerelés egyszerűsödhet.

elektromos ablakemelő szerkezetek szinte minden típushoz -  a gyári ablakemelő pótlására is, beszereléssel!

Számtalan autótípus létezik, a leggyakoribbakhoz raktárról tudjuk biztosítani az alkatrészeket, de megrendelésünkre a gyártó eljuttatja hozzánk a katalógusából kiválasztott terméket.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.