Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Beszerelő műhely
Autó riasztó, ablakemelő és autó-extra beszerelő műhely

2005 őszétől az elektromos kényelmi és biztonsági rendszerek nagykereskedelme után, lehetőség van új beszerelő műhelyünkben közvetlenül a vásárlókat kiszolgálni.

+36-30-984-3634
(ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk!)
+36-1-791-3436
Hol találja autóextra beszerelő  műhelyünket? Nyomtatható térképBudapest 1117. Karinthy F. út 17./A. Karinthy Udvar
GPSÉ 47.4764835
K 19.0516721

Telephelyünk a BUDAPEST 1117. KARINTHY FRIGYES ÚT 17/A. szám alatti autós udvarban (KARINTHY UDVAR) található, több más szervizzel együtt. (pl. autószerviz, klíma javítás), így egyszerre akár több szolgáltatást is igénybe lehet venni. A sorompónál a biztonsági őrnek kérjük adja meg látogatása célját és ő útba igazítást fog adni (PUSKÁS AUTÓVILL KFT.).

Autóriasztó beszerelés műholdas követőrendszerrelAutóriasztó beszerelés autóvillamossági műhelyünkben

Érdeklődhet, árajánlatot kérhet személyesen, telefonon vagy akár levelezés útján is. Munkatársunk igyekszik pontos és gyors információkkal szolgálni árakról, szerelési díjakról, az esetleges megrendelés várható teljesítéséről.

Ha a 06-30/ 984-3634 telefonszámon hívja műhelyünket és nem tudjuk fogadni hívását, kérjük legyen megértéssel, munkatársainkat valószínűleg egy olyan pillanatban érte a hívás, amikor a munka miatt nem tudtak a telefonhoz jönni. Ha Ön a telefonszám kijelzését nem tiltotta le, akkor rövid időn belül visszahívjuk Önt!

Műhely nyitvatartás: hétfőtől-csütörtökig 8-16.30, pénteken 8-15.30-ig.
(a szerviz nyitvatartása igyekszik alkalmazkodni a szerelési munkálatokhoz.)

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.