Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Gyakori kérdések Műholdas nyomkövetés

Műholdas nyomkövetés - GYIK

Mennyibe kerül a havidíj? A havidíj függ a vállalt hűségidő hosszától, és a kért szolgáltatásoktól. 6.200.- Ft + Áfa/hó -tól már kérhető a 24 órás távfelügyelet. Kérhető traffipax információ Budapesten, és határátlépés figyelés is.

Miért fizetek havidíjat? A diszpécserek 24 órában figyelik a rendszerbe regisztrált ügyfelek járműveit. Ha riasztást észlelnek, azonnal telefonon kapcsolatba lépnek a tulajdonossal, és figyelmeztetik őt. Folyamatosan meg tudják határozni a jármű helyzetét, és kezdeményezhetik a jármű távleállítását. A diszpécserek arról is értesülnek, ha a riasztó valamelyik funkciója nem tökéletesen működik, és javaslatot tesznek a hiba kijavítására.

Át lehet-e szerelni a riasztót a régiből az új autóba? Igen. Mivel a riasztó nagy értéket képvisel, és esetleg az autó eladásakor az új tulajdonos nem akarja átvállalni a riasztót, a hűségidő lejárta előtt is lehetőség van az átszerelésre. Ilyenkor csak a ki illetve beszerelés (esetleg vezetékek) költségét kell kifizetni.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.