Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Gyakori kérdések Mobiltelefon kihangosito beszerelés

Mobiltelefon kihangosító beszerelés - GYIK

Szólhat a kihangosítás az autó gyári hangszóróin? Egy kis csatlakozó (autó és rádió specifikus) segítségével nem kell a gyári kábelezést szétbontani, és a kihangosítás is megoldható az autó saját hangszóróin. A csatlakozó ára általában 3-5 ezer Ft, de lehet ennél drágább is.

Mennyi idő a beszerelés? Általában egy Bluetooth kihangosító beszerelés kb 2 óra, rádió némítással. Ha telefontartót, töltést is kér az ügyfél akkor a beszerelés ideje 1 órával nőhet.

Ki is lehet szerelni a kihangosítót? Az autó eladásakor érdemes a kihangosítót kiszerelni és átrakni az új autóba. A kiszerelés ideje majdnem annyi mint a beszerelés ideje.

Mindegy milyen kihangosítót szereltetek be? Napjainkban a PARROT és a BURY kihangosítóit lehet utólag autóinkba beszerelni. Ár és szimpátia kérdése melyik tetszik. Választható kijelzős is, ahol láthatjuk a hívó nevét-telefonszámát, illetve hívást is kezdeményezhetünk a telefonunk érintése nélkül. A Nokia 2014-től nem gyárt autós kihangosítókat.

Miért érdemes autós kihangosítót használni? Az autós kihangosítók jó minőségben továbbítják a hangot, beszélgetéskor némítják az autórádiót, némelyik a telefont is tudja tölteni, és ezzel tud a legkényelmesebben telefonálni vezetés közben. A drágább kihangosítóknál elő sem kell venni a zsebből a telefont, mert kis kijelzőn tájékoztatva van a vezető a telefon állapotáról, és hívást is tud kezdeményezni. Nem kell semmit a vezető fülébe helyezni, nem kell a rádiót lehalkítani beszédkor és a fülhallgató madzagja sem zavarja a vezetőt, a kihangosító minden gyújtás ráadáskor automatikusan bekapcsol. Némely kihangosító egyszerre két telefont is tud kezelni, amelyiken hívják, azt hangosítja ki, sőt zenehallgatás is lehetséges telefonról igen jó minőségben.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.