Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Gyakori kérdések Tipusspecifikus ablakemelő szerkezetekről

Típusspecifikus ablakemelő szerkezetek - GYIK

Ez univerzális ablakemelő? Nem ez nem univerzális ablakemelő. Az olasz gyártó, minden egyes autótípushoz külön-külön gyárt ablakemelő szerkezetet, melyek alkalmasak a gyári mechanikus, illetve motoros szerkezetek cseréjére. Külön átalakításra, fúrás-faragásra nincs szükség beszereléskor.

Mennyi a garancia az ablakemelőre? Az olasz gyártó 12 hónap garanciát vállal. Tapasztalataink alapján ezek az olasz ablakemelők azonos, sőt gyakran jobb minőségűek mint a gyáriak.

Minden ablakemelő van raktáron? A keresettebb típusokat természetesen raktárról tudjuk adni ha nem fogyott el készletről. A ritkábban keresetteket előleg befizetése (10.000-20.000.- Ft) után tudjuk megrendelni. Az olasz gyártótól havonta érkezik szállítmány, melyet a rendeléseink alapján állítanak össze 10 nap alatt. Ezért sajnos előfordulhat hogy akár 10-40 napot is kell várni a beérkezésre.

Olcsóbb az ablakemelő szerkezet cseréje mint az ablakemelő javítás? Rövidtávon általában kevesebbe kerül az ablakemelő javítás, mint a szerkezet csere. Viszont a több pénzért, minőségi, új, olasz ablakemelő kerül az autójába, míg javításkor csak a megkopott szerkezet kap új bowdent, vagy a gyári műanyag alkatrészek kerülnek pótlásra, melyeket névtelen gyártók készítenek valahol..... Ha pár héten-hónapon belül újra meghibásodik az ablakemelő, a bosszúság, időkiesés, újabb költségek miatt már egyértelmű hogy a komplett csere az olcsóbb megoldás. Az ablakemelő javítása általában néhány órás művelet, míg az ablakemelő csere legtöbbször egy óra alatt elvégezhető. Ha az elromlott ablakemelő Budapesttől távoli városban van, már érdemesebb kifizetni a postai költséget és megrendelni az új ablakemelőt, mint küldözni ide-oda a javítandó szerkezetet és több napig nélkülözni az autót.

 

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.