Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

VOLF4 autóriasztó

VOLF4 autóriasztó

E-mail

Ár: 177 800 Ft.

VOLF4 autóriasztó beszerelve nettó 140.000.- Ft.
Volf4 teljes körű gépjármű védelmi rendszer számos funkcióval, pl: autóriasztó, GPS nyomkövetés, GSM elérés, rablásgátlás, emelés érzékelés, másodlagos azonosítás az autó gyári kulcsain felül: mobiltelefon-Bluetooth, kártya, gyári gombok, tasztatúra.
A Volf4 analóg és Can-Bus autóba egyaránt beszerelhető. Gyári távirányítókról vezérelhető, de kikapcsoláskor keresi a másodlagos azonosítót. Saját áramforrással is rendelkezik, így ha lekötik az autó akkumulátoráról, néhány óráig megmarad a kapcsolat az autóval. Egyszerű szerviz mód: SMS vagy tasztatúra segítségével. Kiegészíthető szirénával, ultrahangos beltérvédelemmel, légnyomás érzékelővel, emelés érzékelővel, stb. Egyszerű, kényelmes használat. SIM kártya nem tartozék, havidíj nincs csak a SIM kártya díja (havonta kb. 300 Ft.).
Készülék működése: gyári távadóval élesedik a rendszer kb 40 mp után. Ajtónyitáskor a készülék keresi a másodlagos azonosítót, ami a tulajdonosnál van. Ha beazonosítja, kikapcsol a riasztó, amit kis hangjelzéssel jelez. Azonosító hiányában bevihetjük a PIN kódot, így is kikapcsolható a riasztó. Ha ezek a lépések elmaradnak a készülék az ajtónyitást illetéktelen behatolásnak érzékeli, megszólal a sziréna vagy kürt, telefonon csörgeti a korábban beállított telefonszámokat, illetve SMS értesítést is küld. Egyszerű módon bármikor lekérdezhető a riasztó állapota, az autó GPS poziciója, és még néhány autó adat (akku töltöttség, sebesség).


Vásárlói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékünkről.
Jelentkezzen be és írja meg elsőként véleményét, tapasztalatait.
   
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.