Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Kapcsolat Bemutatkozunk

A PUSKÁS AUTÓVILL KFT. bemutatkozik

Autóextra beszerelő műhely - riasztó, központizár, ablakemelő beszerelésCégünk évek óta foglalkozik megbízható és jó minőségű, legkülönbözőbb gépjárművekre való típus specifikus ablakemelő, központizár, kihangosító, autóriasztó és egyéb kényelmi, biztonsági rendszer nagykereskedelmével. 2005 őszén megnyitottuk új beszerelőműhelyünket, ahol a vásárlók közvetlen kiszolgálása is lehetővé vált.

A típusazonos rendszerek annyiban különböznek az univerzálistól, hogy ezeket a gyártó kizárólag az adott autóba ajánlja, mivel a termék kialakítása illeszkedik az autó mechanikai és elektromos rendszeréhez. Ezáltal garantált a megbízhatóság, a hosszabb működési idő, élettartam, valamint a beszerelés egyszerűsödhet.

elektromos ablakemelő szerkezetek szinte minden típushoz -  a gyári ablakemelő pótlására is, beszereléssel!

Számtalan autótípus létezik, a leggyakoribbakhoz raktárról tudjuk biztosítani az ablakemelőt, de megrendelésünkre a gyártó eljuttatja hozzánk a katalógusából kiválasztott terméket.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.