Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár    Defend Lock váltózár    Diamond Lock váltózár    Titan/Dipol váltózár    Bear Lock váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Váltózár

Sebességváltó zár

A biztosítók és a vagyonvédelmi szakemberek egybehangzóan állítják, hogy a tapasztalatok szerint a mechanikus lopásvédelmi eszközökkel - pl. sebességváltó zárral - védett gépkocsik minimális számban esnek áldozatul az autótolvajoknak. Köszönhető ez a különféle sebességváltó zárak biztonságos és robosztus kialakításának, melyek komoly mechanikai behatásoknak is ellenállnak. A sebváltó zárak kiiktatására fordítandó idő nem mindig áll rendelkezésre az autótolvajnak.

Védje Ön is autóját az egyik leghatékonyabb módszerrel, szereltessen be mechanikus váltózárat műhelyünkben!

Műhelyünkben a DEFEND LOCK (2014-ben megszűnt a magyarországi forgalmazása), a BEAR LOCK váltózárat szereljük évek óta. PRESS & LOCK (stift nélküli váltózár), zárás: sebváltó hátramenetbe - a cilindert benyomva elforgatni (kulcs nélküli zárás). nyitás: kulccsal.


A sebességváltó zárszerkezet a sebességváltó műanyag borítása alá kerül beépítésre. A BEAR LOCK zár reteszelő rúdja hátramenet állásban rögzíti az autó sebességváltó karját. Ezzel blokkolja a sebességváltó fokozatainak a használatát.

A BEAR LOCK váltózár lelke egy nagyszilárdságú acélkeret, melyet lézervágóval formáznak. A biztonsági zárat rejtő acéltok erre a vázra van hegesztve, így ellenáll a zártörésnek, fúrásnak, savazásnak. A BEAR LOCK zárat leszakadó fejű csavarok rögzítik a padlólemezhez, így csak roncsolással távolítható el.

Tartozék: 3 db. pontfuratos kulcs, 1 db. kódkártya (kulcs pótlás esetén), 5 év jótállás.

Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek, telefonszámának megadásával.


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.