Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár    Defend Lock váltózár    Diamond Lock váltózár    Titan/Dipol váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Váltózár

Sebességváltó zár

A biztosítók és a vagyonvédelmi szakemberek egybehangzóan állítják, hogy a tapasztalatok szerint a mechanikus lopásvédelmi eszközökkel - pl. sebességváltó zárral - védett gépkocsik minimális számban esnek áldozatul az autótolvajoknak. Köszönhető ez a különféle sebességváltó zárak biztonságos és robosztus kialakításának, melyek komoly mechanikai behatásoknak is ellen állnak. A sebváltó zárak kiiktatására fordítandó idő nem mindig áll rendelkezésre az autótolvajnak.

Védje Ön is autóját az egyik leghatékonyabb módszerrel, szereltessen be mechanikus váltózárat műhelyünkben!

Több variációból és két gyártó termékei közül is választhat. Műhelyünkben a DEFEND LOCK (2014-ben megszűnt a magyarországi forgalmazása), a DIAMOND LOCK és a BEAR LOCK váltózár beszerelését végezzük.

Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek megadásával.


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.