Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár    Defend Lock váltózár    Diamond Lock váltózár    Titan/Dipol váltózár    Bear Lock váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Titan/Dipol váltózár

A TYTAN/DIPOL váltózár mechanikusan akadályozza meg, hogy gépkocsiját illetéktelenek saját kerekén elvigyék. A váltózár megakadályozza a sebességváltó kar működtetését és rögzíti azt hátramenet (automatáknál parkoló) helyzetben. A sebváltózár szerelése oldhatatlan kötéssel történik a váltókulisszára, a boksz alá, törőfejes csavarok ill. anyák segítségével a gyári pontok felhasználásával, így az autó garanciája nem sérül.

A TYTAN/DIPOL váltózár egyik legfőbb erénye a tárcsás zárszerkezet, ami fúrás, zárbetörés és fésűs nyitás ellen is véd, szerkezeti kialakítása miatt.

Ennek a váltózárnak a gyártása megszűnt. Ha elkopott a zár, elveszett a kulcs, sérült a stift, sajnos nincs lehetőség a javításra, pótlásra.


Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek, telefonszámának megadásával.


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.