Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera    Parkolóradar    Tolatóradar    Tolatókamera    Autó színkód azonosítás Autós mobiltelefon tartó Kihangosító Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

SPAL parkolóradar PS8

SPAL parkolóradar PS8

E-mailSPAL PS8 parkolóradar gyártása befejeződött, forgalmazása megszűnt. Helyette beszerelésre két db. SPAL EVO50 ajánlott.

SPAL PS8 parkolóradar 4+4 érzékelővel, melyek fényezhetőek és süllyesztettek. Kis kiegészítő gyűrű segítségével az érzékelők egyenesen és döntötten is beszerelhetőek. Kijelző segíti a könnyebb parkolást, ami megmutatja az akadály távolságát 0,3m-ig, és azt is hogy melyik szenzor jelez akadályt. Az érzékelő átmérője 22 mm. Az első érzékelők a tolatólámpa kialvása után automatikusan bekapcsolnak 30 másodpercre. Kis kapcsoló segítségével is bármikor ki és bekapcsolhatjuk az első szenzorokat.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékünkről.
Jelentkezzen be és írja meg elsőként véleményét, tapasztalatait.
   
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.