Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolató kamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító    Parrot kihangosító    Nokia kihangosító    Bluetooth autórádiók    Bury kihangosító Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

PARROT MKi-9200 kihangosító

PARROT MKi-9200 kihangosító

E-mail

Ár: 64 990 Ft.

PARROT MKi-9200 beszerelhető Bluetooth autós kihangosító, színes 2,4 colos LCD kijelzővel. A kihangosító multipontos, egyszerre két telefont tud kezelni. A vezeték nélküli kezelő felhelyezhető a kormánykerékre, vagy a műszerfalra, így még kényelmesebben használhatja. Automatikus névjegy szinkronizáció, hangfelismerés, dupla mikrofon a tisztább hangzásért. A beszéd az autó hangszóróin hallható. A Parrot MKi-9200 zene hallgatáshoz is kiváló, mert kezelője segítségével a zenelejátszó menüjében is tud lépegetni. USB, iPod, iPhone csatlakozás. Max 10 párosított eszköz. Automatikus csatlakozás. Kijelző mérete: 82x32x14 mm. Full Duplex. A kihangosító szoftvere frissíthető. A PUSKÁS AUTÓVILL KFT -nél vásárolt PARROT kihangosítókra 24 hónap jótállást vállalunk.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékünkről.
Jelentkezzen be és írja meg elsőként véleményét, tapasztalatait.
   
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.