Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolató kamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító    Parrot kihangosító    Nokia kihangosító    Bluetooth autórádiók    Bury kihangosító Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

PARROT MKi-9100 kihangosító

PARROT MKi-9100 kihangosító

E-mail

Ár: 53 990 Ft.

PARROT MKi-9100 Bluetooth autós kihangosító OLED kijelzővel. Multipontos kihangosító, egyszerre két telefont tud kezelni. Ikermikrofon a tökéletes hangzásért. Vezeték nélküli, elemmel (CR2032) működő kezelő, melyet a nagyobb kényelemért a kormánykerékre vagy a műszerfalra is tehetünk. A kezelő lépegethet a zenelejátszó menüjében USB, iPod, iPhone csatlakozón keresztül is. Automatikus csatlakozás és névjegy letöltés. A kihangosítás az autó hangszóróin át történik. Tíz telefon is rátanítható. 82x32x14 mm OLED kijelző. Frissíthető szoftver. A PUSKÁS AUTÓVILL KFT -nél vásárolt PARROT kihangosítókra 24 hónap garanciát adunk.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékünkről.
Jelentkezzen be és írja meg elsőként véleményét, tapasztalatait.
   
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.