Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító    Parrot kihangosító    Nokia kihangosító    Bluetooth autórádiók    Bury kihangosító Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

NOKIA CK-200 autós kihangosító

NOKIA CK-200 autós kihangosító

E-mailTelefonja automatikusan csatlakozhat a NOKIA CK-200 kihangosítóhoz Bluetooth-on keresztül. A telefon használatakor az autórádió elnémul. Az állítható színű, 2,5" LCD kijelző segítségével kezdeményezhet hívást, illetve láthatja ki keresi. A vezeték nélküli elemes (CR2032) távvezérlőt egy pánt segítségével a kormányra rögzítheti, vagy a műszerfalra is el lehet helyezni. Két telefon csatlakoztatható egyszerre. Magyar menű. A kihangosítás, ISO csatlakozó segítségével az autója hangszóróin történhet. A beszerelést bízza szakemberre. A PUSKÁS AUTÓVILL KFT -nél vásárolt kihangosítóra 12 hónap jótállást adunk. Gyártása, forgalmazása évek óta megszűnt.

Vásárlói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékünkről.
Jelentkezzen be és írja meg elsőként véleményét, tapasztalatait.
   
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.