Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Webshop és beszerelés Menetrögzítő kamera
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Menetrögzítő kamera

       A menetrögzítő kamerák elsődleges célja, ha a vezetés során vitás közlekedési helyzetbe kerülünk, bizonyíthassuk állításunkat. Egyes országokban a biztosító is előírhatja használatát. Természetesen az utak alatt rögzített vidám vagy esetleg tragikus felvételekkel is tele vannak a videó megosztó portálok. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal állásfoglalása alapján, a bíróságnak nem kötelessége elfogadni a bizonyítás során a felvételeket, de a tapasztalatok alapján, közérdekre hivatkozva mégis megteszik.
Az esemény kameráknak általában nem tartozéka a memóriakártya, képesek hangrögzítésre beépített mikrofonnal, és tartalmazhatnak mozgásérzékelőt. Szivargyújtóról működhetnek, de érdemes úgy állandóra igényesen beszereltetni, hogy a vezetékek sem látszódnak. A menetrögzítő kamera lehet csak előre, illetve előre-hátra egyszerre figyelő, és olyan is amelyiknél a hátsó kamerát tolató kameraként is használhatjuk. A beszerelést érdemes szakműhelyben elvégeztetni.
Vállaljuk menetrögzítő kamerák bekötését, ami lehet első-hátsó is. Vezetékek elrejtése, fix bekötése, igényes munka végzés.16 490 Ft.

MENETRÖGZÍTŐ KAMERA BLAUPUNKT 2.1 FHD.

 


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.