Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Központizár

    Az utólag beszerelhető központizárak széles skáláját találhatják kereskedők, szerelők polcain, melyek napjainkra már leginkább univerzális kialakításúak. Az általunk forgalmazott centrálzárak erős motorja garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.
Beszerelő műhelyünkben lehetőség van akár egy komplett rendszer (riasztó, központizár, ablakemelő) beépítésére. Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.
     Teherautókhoz a tolóajtóba vagy a raktérajtóba is megoldható a központizár beszerelés.
Gyári vagy utólagos centrálzárhoz szerelünk központizár távvezérlőt. Így nem kell kulccsal nyitni-zárni, hanem kényelmesen gombnyomással. Ha elhasználódott az ajtóban a zár, megkopott a kulcs, esetleg a gyári távvezérlő javíthatatlan-elveszett, egyszerű megoldás távirányítósra átalakítani a központizárat.
     Vállaljuk a gyári centrálzárak javítását, felújítását, cseréjét. Némely autónál szinte megfizethetetlen ha az egyik ajtóban meghibásodik a központizár motor és újra szeretnénk kicserélni. Ilyenkor van más lehetőség is. Léteznek utángyártott zárak, esetleg megjavítható, néha helyettesíthető univerzális motorral, végső esetben pedig autóbontóból is beszerezhető a keresett alkatrész. Kérjen előzetes ajánlatot tőlünk!Rendezési elv:
15 000 Ft.

KÖZPONTIZÁR VEZÉRLŐ. Centrálzár vezérlő távadó.

 

18 000 Ft.

CENTRÁLZÁR VEZÉRLŐ TÁVADÓ WRS-6. Központizár vezérlés.

 

2 900 Ft.

Központizár motor 2 vezetékes.

 

3 650 Ft.

Központizár motor 5 vezetékes.

 

19 990 Ft.

WHEELS KÖZPONTIZÁR. Centrálzár szett négy ajtóra.

 


  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»
Találat 1 - 5 / 5
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.