Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Központi zár

       Az utólag beszerelhető központi zárak széles skáláját találhatják kereskedők, szerelők polcain, melyek univerzális kialakításúak. Az általunk forgalmazott centrálzárak illeszkednek a gyári furatokhoz, kialakításuk hasonlít az eredetihez, ezért megbízhatóságuk is lényegesen jobb. Bármilyen riasztóra köthető, így távirányítóról is vezérelhető.

Beszerelő műhelyünkben lehetőség van akár egy komplett rendszer (riasztó, központizár, ablakemelő) beépítésére, akár egyes elemek beszerelésére is. Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Az AUTRON KFT évek óta magas színvonalon szereli össze a japán motorokból álló központizár szetteket. Lehetőség van 2 és 4 ajtóba szerelni motorokat, illetve egyes típusokhoz csomagtérre is. Furgonokhoz a tolóajtóba vagy a raktérajtóba is megoldható a központizár beszerelés.

Gyári vagy utólagos centrálzárhoz szerelünk központizár távvezérlőt. Így nem kell kulccsal nyitni-zárni, hanem kényelmesen gombnyomással. Ha elhasználódott az ajtóban a zár, megkopott a kulcs, esetleg a gyári távvezérlő javíthatatlan-elveszett, egyszerű megoldás távirányítósra átalakítani a központizárat.

Vállaljuk a gyári centrálzárak javítását, felújítását, cseréjét. Némely autónál szinte megfizethetetlen ha az egyik ajtóban meghibásodik a központizár motor és újra szeretnénk kicserélni. Ilyenkor van más lehetőség is. Léteznek utángyártott zárak, esetleg megjavítható, néha helyettesíthető univerzális motorral, végső esetben pedig autóbontóból is beszerezhető a keresett alkatrész. Kérjen előzetes ajánlatot tőlünk!


Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek, telefonszámának megadásával.

Rendezési elv:
10 900 Ft.

KÖZPONTIZÁR VEZÉRLŐ. Centrálzár vezérlő távadó.

 

11 900 Ft.

CENTRÁLZÁR VEZÉRLŐ TÁVADÓ WRS-6. Központizár vezérlés.

 

2 500 Ft.

Központizár motor 2 vezetékes.

 

2 800 Ft.

Központizár motor 5 vezetékes.

 

11 990 Ft.

WHEELS KÖZPONTIZÁR. Centrálzár szett négy ajtóra.

 


  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»
Találat 1 - 5 / 5
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.