Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth    Parrot kihangosító    Nokia kihangosító    Bluetooth autórádiók    Bury kihangosító Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Bury kihangosító

A német BURY GmbH évek óta a Bluetooth kihangosító gyártás, fejlesztés fontos tényezője. Sőt napjainkra gyakorlatilag az egyedüli utólagosan beépíthető Bluetooth autós kihangosítók gyártója. Motorola, Ericsson, Sony, Nokia, Parrot kihangosítók eltűntek a polcokról és csak beszerelt eszközökkel találkozhatunk idősebb autókban. A Bury termék család alkalmazkodik a felhasználói igényekhez. Az egyszerűbb Bury kihangosítótól az érintőképernyős, zene lejátszásra is alkalmas kihangosítókig. Tapasztalataink és az ügyfelek visszajelzései alapján minden telefonnal megfelelően működik.
BURY CC9048    telefonakku töltés, multipont, zenelejátszás.
BURY CC9058 + kijelző
BURY CC9056 + érintőképernyő
BURY CC9068 + hangjegyzet, hangtárcsázás.


Rendezési elv:
37 999 Ft.

BURY CC9048 Bluetooth kihangosító.

 

10 900 Ft.

BURY CC9048 kezelő.

 

66 900 Ft.

BURY CC 9056 Plus Bluetooth kihangosító.

 
  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»
Találat 1 - 5 / 5
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.