Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár    Defend Lock váltózár    Diamond Lock váltózár    Titan/Dipol váltózár    Bear Lock váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Bear Lock váltózár

A sebességváltó zárszerkezet a sebességváltó műanyag borítása alá kerül beépítésre. A BEAR LOCK zár reteszelő rúdja hátramenet állásban rögzíti az autó sebességváltó karját. Ezzel blokkolja a sebességváltó fokozatainak a használatát.

A BEAR LOCK váltózár lelke egy nagyszilárdságú acélkeret, melyet lézervágóval formáznak. A biztonsági zárat rejtő acéltok erre a vázra van hegesztve, így ellenáll a zártörésnek, fúrásnak, savazásnak. A BEAR LOCK zárat leszakadó fejű csavarok rögzítik a padlólemezhez, így csak roncsolással távolítható el.

Tartozék: 3 db. pontfuratos kulcs, 1 db. kódkártya (kulcs pótlás esetén), 5 év jótállás.  Az Ön kosara pillanatnyilag üres.