Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem    Cobra autóriasztó    Gepárd autóriasztó    SPAL autóriasztó    Nyestriasztó    Mistral autóriasztó Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolató kamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító Ülésfűtés Központi zár


Haladó keresés
Térkép:

Nyitólap Webshop és beszerelés Autóriasztó, autóvédelem
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Autóriasztó, autóvédelem

Autóriasztó beszerelés, autóriasztó és távirányító javítás, hangolás. Autónk érték, a legtöbb autós tesz is annak érdekében, hogy járműve lopás, rablás elleni védelemmel legyen felszerelve. Napjaink autóit indításgátló berendezéssel, riasztóval is ellátják a gyártók, ezek azonban uniformizált kiépítésük miatt könnyen kiismerhetőek. A felkészült riasztó beszerelő műhelyek által, egyedileg beépített magas színvonalú riasztó és rablásgátló készülékek a gyári rendszereknél hatékonyabban tudják értékeinket megvédeni.

Autóriasztó és riasztó modul

Kiváló minőségű olasz COBRA autóriasztó család tagjait és moduljait szereljük, melyeket több autógyártó is beépít már az autógyártás során (pl. RENAULT, FORD ).
Továbbá szereljük és javítjuk a következő riasztókat is: SPAL, LASERLINE, GEMINI, META, SELCA, NAVSKY NOVA GPS, GEPÁRD, CÉZÁR, GAMMA, ENFORCER, AMAX, GT, MISTRAL. 

Autóriasztók beszerelése 25.000.- Ft -tól.

Meghibásodott, bizonytalan működésű, ,régi, elavult riasztójának kiszerelését is vállaljuk 5.000.- Ft -tól.

Elveszett, megrongálódott riasztó távirányító pótlása

Pótolni tudunk különböző gyártmányú távirányítókat vagy azok egyes elemeit (gumifül, nyomógomb, távirányító ház, mikrokapcsoló) ha elhasználódtak.
Pótoljuk és betanítjuk a komplett távirányítót annak elvesztése, vagy meghibásodása esetén. 
A távirányítóban lévő elemeket bemérjük, ha indokolt kicseréljük.

Indításgátló / immobiliser / rablásgátló

immobiliser indításgátlóA gyári indításgátlóval nem rendelkező gépkocsikhoz kínáljuk, illetve a gyári mellé kiegészítésnek, transzponderes, kulcsos vagy számkódos indításgátlóinkat.

Ablakemelő modulok

Ma már szinte mindegyik autó fel van szerelve elektromos ablakemelő szerkezettel (mi is ezen dolgozunk!), komfortosabbá tehetjük autónkat azzal, hogy a központi zár bezárásakor illetve a riasztó bekapcsolásakor az ablakemelő felhúzza a nyitva hagyott ablakokat. Ezzel nem csak komfortosabbá, hanem biztonságosabbá is tehetjük autónkat.
Az ehhez szükséges elektronika is megtalálható kínálatunkban, forgalmazzuk és kivánáságára be is szereljük.
Beszerelve (típustól függően) nettó 10 000.- Ft/pár.-tól.


Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek megadásával.


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.