Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők    Ablakemelő kapcsoló    Egyéb kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Webshop és beszerelés Ablakemelő kiegészítők
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Ablakemelő kiegészítők

Az általunk forgalmazott ablakemelő kapcsolók egy része pontosan illeszkedik a gyári ablakemelő kapcsolók helyére. Így beszerelés után az autó utasterének megjelenése hasonló lesz mint a gyári felszereltségű. Az utólag beépített elektromos ablakemelő készlet is a gyári extra felszerelések megjelenésével emeli gépkocsija komfortját.

Ablakemelő szerkezet cseréjével ha a motor ép, kiválthatunk egy költséges javítást! Sok autótípus gyári alkatrészei közül csak komplett ablakemelő szerkezet rendelhető, ami költséges megoldás. Erre nyújtink Önnek olcsóbb, de maximálisan szakszerű megoldást. Az ablakemelő szerkezetek többsége Olaszországból érkezik, de néhány típushoz francia ablakemelő szerkezet létezik csak. A forgalmazott és beszerelt ablakemelők mindig újak,  12 hónap garanciával. Bontott ablakemelőkkel csak kivételes esetben foglalkozunk.

A szakszerű és esztétikus beszerelést a kiegészítők széles választéka biztosítja. Ablakemelő kapcsoló keret, luktakaró, kábel átvezető és ablakemelő motor megrendelhető webshopunkban. Műhelyünkben megrendelt munkákhoz szakembereink is ezeket a profi ablakemlő kiegészítőket használják.Az Ön kosara pillanatnyilag üres.