Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központi zár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Nyitólap Gyakori kérdések Tolató radar, parkoló radar és tolató kamera

Tolatóradar, parkoló radar és tolató kamera beszerelés - GYIK

Mikor kapcsol be az első érzékelő? Előre akkor figyel a radar kb 20 másodpercig ha tolatásból kiváltunk. Egy kis kapcsoló benyomásával a vezető is bekapcsolhatja az első radarokat. Lehetőség van sebesség figyelésre is, így alacsony tempónál automatikusan üzembe lépnek az első szenzorok.

Fényezhetőek az érzékelők? A parkoló radar érzékelők, melyeket forgalmazunk az autó színére fényezhetőek. Ezért ismernünk kell az autó színkódját, így nem tér el a gyári fényezéstől az egyébként matt fekete érzékelő. A festés fényező műhelyben történik. A gyári szín kikeverése, fényezés, száradás, szállítás, kb.2 napot vesz igénybe. Ára: 4 szenzor kb nettó 6.000.- Ft. Némely színnél az árak csekély mértékben emelkedhetnek.

Ha megsérül egy érzékelő javítható? A sérült (ütközésnél, gőzborotva) érzékelők nem javíthatóak, cserélni kell. Ezért fontos olyan gyártótól származó parkoló radart beszereltetni melyek évek óta megbízhatóan a piacon vannak. Az érzékelők megfelelő működéséről tájékoztat minket a kijelző (ha van), és a csipogó. Ujjunkkal is meggyőződhetünk az érzékelők bekapcsolt állapotáról ha finoman megérintjük azokat, illetve hallhatjuk nagyon halkan azok működését.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.