Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolató kamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító Ülésfűtés Központi zár


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.

Nyitólap Gyakori kérdések Mobiltelefon kihangosito beszerelés

Mobiltelefon kihangosító beszerelés - GYIK

Szólhat a kihangosítás az autó gyári hangszóróin? Egy kis csatlakozó segítségével nem kell a gyári kábelezést szétbontani, és a kihangosítás is megoldható az autó saját hangszóróin. Ára autótípustól függően általában 4.000-10.000.- Ft között lehet.

Mennyi idő a beszerelés? Általában egy Bluetooth kihangosító beszerelés kb 2 óra, rádió némítással. Ha telefontartót, töltést is kér az ügyfél akkor a beszerelés ideje 1 órával nőhet.

Ki is lehet szerelni a kihangosítót? Az autó eladásakor érdemes a kihangosítót kiszerelni és átrakni az új autóba. A kiszerelés ideje kb 1 óra és általában 5.000.- Ft.

Mindegy milyen kihangosítót szereltetek be? Akiknek Nokia telefonjuk van azok általában Nokia kihangosítót szereltetnek az autóikba. Más telefonokhoz a Nokia mellett ajánlható a Parrot márka is, akár kijelzővel. A Nokia 2014-től nem gyárt autós kihangosítókat.

Miért érdemes autós kihangosítót használni? Az autós kihangosítók jó minőségben továbbítják a hangot, beszélgetéskor némítják az autórádiót, némelyik a telefont is tudja tölteni, és ezzel tud a legkényelmesebben telefonálni vezetés közben. A drágább kihangosítóknál elő sem kell venni a zsebből a telefont, mert kis kijelzőn tájékoztatva van a vezető a telefon állapotáról, és hívást is tud kezdeményezni. Nem kell semmit a vezető fülébe helyezni, nem kell a rádiót lehalkítani beszédkor és a fülhallgató madzagja sem zavarja a vezetőt, a kihangosító minden gyújtás ráadáskor automatikusan bekapcsol. Némely kihangosító egyszerre két telefont is tud kezelni, amelyiken hívják, azt hangosítja ki.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.