Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolató kamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító Ülésfűtés Központi zár


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.

Nyitólap Gyakori kérdések Autóriasztók és modulok

Autóriasztó és modul - GYIK

Milyen autóriasztót vásároljak? Az autó védelmének kiválasztásánál több szempontot kell figyelembe venni. Mechanikus (pl: váltózár), vagy elektronikus (pl: autóriasztó, indításgátló, titkos kapcsoló, rablásgátló, pager, GSM pager, GPS) védelmet szeretnénk, esetleg ezek variációját. A járművet, vagy a benne tárolt értékeinket is óvni szeretnénk? Csak az autónk elvitelét szeretnénk megakadályozni, vagy sziréna hanggal akarjuk figyelmeztetni a környezetet, esetleg értesítsen minket a riasztó a feltörésről? Lehetőség van 24 órás távfelügyeletre is. Mérlegelni kell, mennyit akarunk, tudunk a védelemre áldozni, 10.000.- Ft -tól a több száz ezer Ft-ig.

Mennyi garancia van a riasztókra? Általában 12 hónap garancia van az autóriasztókra, és a szerelésre. Tapasztalataink szerint, ha közvetlenül a beszerelés után jól működik a riasztó, akkor hosszú évekig megbízható lesz a védelem. Természetesen rendszeres időközönként érdemes az autóriasztó működését tesztelni, távirányítókban az elemet cserélni. Kérésére műhelyünkben elvégezzük a tesztelést, karbantartást, eltörött, elveszett távirányítók javítását, pótlását.

 Az Ön kosara pillanatnyilag üres.