Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera    Parkolóradar    Tolatóradar    Tolatókamera    Autó színkód azonosítás Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés Központizár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

Tolatókamera

A tolatóradarnál több információt nyújt az autóba beépített tolatókamera képe. Többféle tolatókamera létezik: -Típus specifikus tolatókamera, melyet a rendszámtábla világítás helyére lehet rögzíteni úgy hogy a világítás is megmarad. -Rendszámtábla keretbe épített tolatókamera. -Többféle befúrható vagy felfúrható kamera. - Teherautókba a középső féklámpa helyére beszerelhető kamera. Az autó mögötti terület képét kiviteltől függően több módon lehet megjeleníteni, külön monitort beépíteni a műszerfalra vagy szélvédőre, belső visszapillantó tükörre, napellenzőre, teherautókban tetőkárpitra. Praktikus megoldás, amikor az autó fejegységének a  kijelzőjére lehet közvetíteni a kamera képét.
Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek megadásával.

Rendezési elv:
9 990 Ft.

Tolatókamera CMOS-123 fúrható.

 

49 990 Ft.

RC-6016 tolatókamera a középső féklámpa helyére.

 

14 990 Ft.

Rendszámtábla tartó tolatókamera. Rendszámtábla keret kamera.

 

52 900 Ft.

Tolatókamera teherautóba.

 

27 990 Ft.

TÜKÖR MONITOR TM4318. Monitor, tükörrel egybeépítve.

 


  • «« Elejére
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Végére »»
Találat 1 - 5 / 5
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.