Ablakemelő Ablakemelő kiegészítők Autóriasztó, autóvédelem Autó Hi-Fi, multimédia Váltózár Műholdas nyomkövetés Tolatóradar, tolatókamera Autós mobiltelefon tartó Kihangosító, Bluetooth Ülésfűtés    24V TC ülésfűtés    KEETEC ülésfűtés    RHINO ülésfűtés    TotalCar ülésfűtés    WAECO ülésfűtés    Fűthető ülésvédő Központi zár Menetrögzítő kamera Piactér


Haladó keresés
Út hozzánk: Google - Puskás Autóvill Kft,     Waze - Puskás Autóvill.
Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

RHINO ülésfűtés

üléssfűtés beszerelésRHINO CF-AEM ülésfűtés szett. Ez az ülésfűtés az egyik legújabb fűtőszál- technológiát, a sokoldalúan felhasználható szénszálas technológiát alkalmazza. Legfőbb előnye, hogy nem egy vonal mentén melegít, hanem felületet fűt, emellett nem egyetlen soros vezetőszál van benne, hanem egy főáramkörű vezetősávpár van összekötve több mellékáramköri vezetősávval. A mellékágak párhuzamosan kapcsolódnak, így a beszereléskor ( a kárpitfeszítő pálca miatt ) az esetlegesen útban lévő vezetősáv gond nélkül kivágható, illetve kisebb sérülések esetén egyetlen mellékág megszakadása nem okozza a fűtés teljes megszűnését.

A fűtőfelület varrható, lyukasztható, illetve ( ha az üléspárna vagy támla rövidebb lenne mint a fűtőlap, akkor annak ) hossza lerövidíthető.

háromállású ülésfűtés kapcsolóA készlethez mellékelt kapcsoló süllyesztett, 3 állású kivitel:

  • Felső állás magas fűtésfokozat ( 50-52 Celsius )
  • Középső állás kikapcsolt állapot
  • Alsó állás alacsony fűtésfokozat ( 45-46 Celsius )
Személyre szabott ajánlatunkat kérje telefonon
06-30/ 9843-634
vagy e-mailen a személygépkocsi adatainak
és az Ön igényeinek megadásával.

24 990 Ft.

RHINO ülésfűtés szett.

 


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.